Стартира приемът в Програмата за платени летни стажове за 2024

...
Стартира приемът в Програмата за платени летни стажове за 2024
Коментари Харесай

Стартира приемът в Програмата за платени летни стажове на АЕЦ Козлодуй за 2024 г.

Стартира приемът в Програмата за платени летни стажове за 2024 година на атомната електроцентрала.
За стажанти могат да аплайват студенти по използвани в компанията специалности, владеещи свободно (писмено и говоримо) български език, с най-малък триумф доста добър 4.50 от приключен зимен учебен срок на актуалната образователна година и без здравословни противопоказания за работа в среда с йонизиращи лъчения. Младежите, последващи компетентност от изброените в образователно-квалификационна степен (ОКС) бакалавър, е належащо да са със записан III курс и да са на възраст до 26 години, а признатите в ОКС магистър би трябвало да са до 30-годишна възраст. За стипендиантите на АЕЦ „ Козлодуй ” е обезпечена опция да се включат в лятната стажантска стратегия още след довеждане докрай на летния учебен срок на I курс.
През 2024 година стажовете ще стартират от 15 юли, като продължителността е по желание на студентите и може да бъде 4 или 8 непрекъснати работни седмици. Месечното заплащане е в размер на 1 200 (хиляда и двеста) лева Предвидена е опция за прилагане на безвъзмезден длъжностен превоз и гратис настаняване в общежитие при нужда.
До 30.04.2024 година се одобряват документи за кандидатстване (заявление по пример, мотивационно писмо и увещание за междинния триумф от зимния учебен срок и за записан летен учебен срок на актуалната образователна година) на е-поща или в централното деловодство на атомната централа на адрес: 3321 гр. Козлодуй, „ АЕЦ Козлодуй ” ЕАД. Срокът за оповестяване на класирането е до 15.05.2024 година Допълнителна информация може да се получи на тел. 0973/72892; 0973/72855.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР