Стартира основният ремонт на спортната зала, продължава обновяването и на

...
Стартира основният ремонт на спортната зала, продължава обновяването и на
Коментари Харесай

Ремонтират спортната зала и стадиона в Лом /снимки/

Стартира главният ремонт на спортната зала, продължава обновяването и на градския стадион в Лом, заяви кметът доктор Георги Гаврилов.
Саниране на постройката, създаване на отоплителна система, ремонт на огромната зала с игрището и подготвителните зали, санитарните възли и административната част, това са главните действия по плана "Инженеринг - планиране, авторски контрол и СМР за обект: "Основно възобновяване на зала "Балканиада " - гр. Лом ".
В обновената зала ще се организират надпревари и тренировки по баскетбол, волейбол, хандбал, бадминтон и тенис на маса, ще бъдат главно ремонтирани и оборудвани и подготвителните зали за бокс, бойни изкуства и фитнес. Ремонтираното помещение ще бъде мултифункционално. Залата ще бъде пригодена както за спортни надпревари на национално равнище, по този начин и за провеждането на концерти. Срокът за осъществяване на плана е 180 календарни дни, строителната площадка бе открита на 24 април тази година.
Спортната зала е открита през 1964 година Повече от 50 години оборудването не е главно ремонтирано.
Продължават ремонтните действия и на стадиона. Изградена е нова ограда, а до няколко дни ще бъде положена новата настилка от шамот на лекоатлетическата писта.
Предстои главният ремонт на постройката на стадиона с подготвителната зала, съблекални, санитарни възли и административни пространства. Планирано е и осветяване, както и нови трибуни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР