Стартира онлайн гласуването за предложенията във второто издание на Годишните

...
Стартира онлайн гласуването за предложенията във второто издание на Годишните
Коментари Харесай

Стартира гласуването за Годишните награди в туризма

Стартира онлайн гласуването за предложенията във второто издание на Годишните награди в туризма.
Всеки искащ може да даде гласа си за своите любимци на уеб страницата www.tourismawards.bg до 10 декември. За действителен глас ще се регистрира единствено едно декларирано предпочитание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени наново гласове от същия IP адрес ще се записват като недействителни.
Това оповестиха от Министерството на туризма.
И второто издание на наградите е проведено в 16 категории, които ще показват постигнатото през изтеклата година. Най-много кандидатури има в категорията „ Туристическо събитие “. Там феновете на туризма ще могат да избират сред над 30 атрактивни прояви. Над 20 забавни обекта пък ще се борят за премията в категория „ Туристическа атракция/обект “. Оспорвана ще е конкуренцията и в категорията „ Туристическа дестинация “. 12 атрактивни места ще се състезават за признанието на публиката. Над 10 общини ще се опитат да завоюват благосклонностите на публиката в категория „ Община на 2017 година за културно-исторически туризъм “. Крайно любопитни са и предложенията в категория „ Иновация “. Над 25 журналистически материала ще вземат участие в надпреварата за Годишните награди в туризма.
Министерството на туризма регистрира засилен интерес към тазгодишното издание на премиите. Постъпилите кандидатури са повече от предходната година.
Министърът на туризма Николина Ангелкова даде старт на надпреварата на 23 август 2017 година в античния тракийски град „ Кабиле “. Миналата година едноименният археологически резерват завоюва премията в категория „ Изборът на българите “.
На 10 ноември изтече срокът за кандидатстване в Годишните награди в туризма. И второто издание на наградите е проведено в следните категории: „ Туристическа атракция/обект “; „ Туристическо събитие “; „ Духът на България “; „ Специализиран туризъм “; „ Туристическа дестинация “; „ Иновация “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в печатна медия “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в онлайн медия “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в интернет блог “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в радио “; „ Журналистически материал на тематика туризъм в България за 2017 година в телевизия “; „ Община на 2017 година за планински туризъм “; „ Община на 2017 година за морски туризъм “; „ Община на 2017 година за балнео и СПА туризъм “; „ Община на 2017 година за културно-исторически туризъм “ и „ Изборът на българите”.

Наградите ще бъдат връчени на спечелилите на тържествена гала на 12 декември 2017 година в София.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР