Стартира новата програмата за саниране на многофамилни сгради Подкрепа за

...
Стартира новата програмата за саниране на многофамилни сгради Подкрепа за
Коментари Харесай

Тръгва новата програма за саниране и в Асеновград

Стартира новата програмата за саниране на многофамилни здания „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап I “

На 20.12.2022 година Министерството на районното развиване и благоустройството разгласява пакет с насоки за кандидатстване и приложения по новата стратегия за саниране на многофамилни жилищни здания, с което се дава и формален старт на програмата. 

Във връзка с това и в отговор на засиления публичен интерес по тематиката, Община Асеновград показва на своите жители синтезирани уточнения във връзка с стадии за кандидатстване, допустимост на здания, действия за финансиране, стъпки за кандидатстване и критерии за оценка. Представяме и всички мостри и бланки нужни за кандидатстване по програмата, които могат да бъдат изтеглени от посочен в края на обявата линк. 

Пълната информацията и документите за кандидатстване са показани в рубриката „ Съобщения “,  заглавие „ Насоки и приложения за кандидатстване  по процедура „ Подкрепа за стабилно енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд - Етап I “ на формалния уебсайт на Община Асеновград https://www.asenovgrad.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР