Стартира кампания за набиране на доброволци за . Тя ще

...
Стартира кампания за набиране на доброволци за . Тя ще
Коментари Харесай

Болницата в Асеновград търси доброволци за борбата срещу COVID-19

Стартира акция за набиране на доброволци за. Тя ще продължи до момента в който пандемията от ковид бъде овладяна. Доброволците ще получат защитно облекло и нужните средства за работа в Коронавирус отделението. На претендентите ще се разчита единствено при нужда. Желаещите могат да се записват на телефон 0331 68 165 (от 8:00 ч. до 16:30 ч.) или на място в Градска библиотека " Паисий Хилендарски ".
Работата на доброволците ще бъде обвързвана с подкрепяне активността на медицинските лица в Коронавирус отделението. Те ще вземат участие в осъществяването на стерилизация и обслужване на настанените в болничното заведение, като няма да имат ангажимент към осъществяване на лекуването им. Доброволци ще се включват и при преместване на пациенти с носилки, нужда от морална поддръжка на хората в отделението или в различен тип подкрепяне работата на медиците от МБАЛ – Асеновград.
 Болницата в Попово е на лимита на опциите си Болницата в Попово е на лимита на опциите си
Болницата в Попово е на лимита на опциите си. Освен, че лекуват инфектирани с ковид, останалите отделения също са цялостни, а пе...
Кампанията е взаимна самодейност на общината и болничното заведение в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР