Стартира информационен портал на правителството свързан с коронавируса. Coronavirus.bg е

...
Стартира информационен портал на правителството свързан с коронавируса. Coronavirus.bg е
Коментари Харесай

Правителството със специален сайт за коронавируса

Стартира информативен портал на държавното управление обвързван с ковид. Coronavirus.bg е домейнът. Ще показа на едно място навременна и точна информация за всички ограничения и действия, както и документи издадени от органите на националната власт.

Една от задачите е да не се търси на уеб страниците на значително институции. Другата цел е да се отдели единствено формалната информация от другата в обществените мрежи, да се приспособява за потребителите, уеб сайтът е динамичен и еластичен, обновява се ежечасно.

Създаден е безплатно от "Информационно обслужване. Информацията е подадена от държавните институциите. Координацията е направена от администрацията на Министерски съвет.

В графа "Документи " - консолидирани текстове на заповеди. Ще има и данни за идващи пасажери. Има графа "Въпроси и отоговир " са сложени най-често задаваните въпроси на институции, няма общи въпроси като "Колко рисков е ковид? ".

Има всички телефони и имейли на институциите. Статистиката на ген. Мутафчийски тук се показва в настоящ тип. Рубриката "Аз съм " е отдадена на лицата под карантина. В уеб страницата има и линк за приложението Virusafe.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР