Стартира един важен етап от преобразяването на една от емблематичните

...
Стартира един важен етап от преобразяването на една от емблематичните
Коментари Харесай

Само във Varna24.bg: Вижте какво преобразяват в центъра на града

Стартира един значим стадий от преобразяването на една от емблематичните здания във Варна, видя кореспондент на Varna24.bg .

Работници към този момент окачват декоративните платна по задната фасада на Филиала на театъра.

Припомняме, че предходната година бе обещано началото на главния ремонт и реорганизация на сцена " Филиал “ на Варненския трагичен спектакъл “Стоян Бъчваров ". Строително-монтажните действия са по плана " Ремонт, реорганизация и рационализация на постройка филиал ТМПЦ – Варна “. Финансирането е обезпечено от Оперативна програма " Региони в напредък “ 2014-2020 година Общата стойност на инвестицията е 6 825 503, 85 лева Бенефициент е Община Варна.

Целта е филиалът да разполага с актуализирани и удобни за феновете и артистите сцена, камерна зала, репетиционни и други Сградата ще продължи да бъде употребена като втора сцена, на която ще доминират театралните постановки.

С европейските средства ще бъде сменена механизацията на оркестрината и сцената, ще бъдат обособени две репетиционни зали, едната от които за балет. Изцяло ще се промени интериорът на балкона, основното предверие, камерната и репетиционните зали, на клуба на артиста. Проектът планува още действия по замяна на ВиК и ел. инсталациите, обезпечаване на нужното осветяване и озвучаване, създаване на климатична и вентилационни съоръжения, възстановяване достъпа за хора с увреждания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР