Стартът на Световното първенство в Катар наближава с всеки изминал

...
Стартът на Световното първенство в Катар наближава с всеки изминал
Коментари Харесай

Лицата на NOVA преди Катар 2022 - Виктор Врачев: Личните ми симпатии са за Англия

Стартът на Световното състезание в Катар наближава с всеки минал ден, а с това и поредицата " Лицата на NOVA " продължава да ви среща с водещите, които ще се погрижат за отразяването на всеки един дуел. Наред е изявлението с Виктор Врачев, който симпатизира на Англия за спечелването на шампионата, само че слага измежду любимците и южноамериканските колоси Бразилия и Аржетнина. 

Кой е огромният любимец за продобиване на Световното състезание?

Не е единствено един, съгласно мен. Бразилия и Аржентина, най-много поради Меси, който сподели, че това ще му е последното огромно състезание. Англия също е фактор, изключително след финала на Европейското състезание. Доста са любимците, само че персоналните ми желания са точно ориентирани към англичаните.

На кой от участниците симпатизираш?

На „ трите лъва “, несъмнено. Дори работата ми тук е обвързвана с отразяването на дуелите от Висшата лига. За страдание обаче да си последовател на Англия през години се е потвърдило като нещо, което рядко носи приятност.

Кой мач от групите очакваш с неспокойствие?

Англия против Съединени американски щати, най-много поради стила на американците и методът, по който се развива футбола там. Те имат доста млади гении и ще ми е доста забавно по какъв начин ще се показват и поради задаващия се конгрес през 2026-а година в Мексико и Канада. Като че ли това състезание ще е генералната подготовка за пътят, който ще бъде извървян през идващите 4 години.  

Запознайте се с цялото изявление в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР