Стартът на новия месец март предлага много добри аспекти за

...
Стартът на новия месец март предлага много добри аспекти за
Коментари Харесай

През март: Юпитер ни носи късмет, Венера - неочаквана любов, а Слънцето - устрем

Стартът на новия месец март предлага доста положителни аспекти за реализиране на проекти, с помощта на планетата, наричана галактически покровител - Юпитер. Благодарение на нея в този интервал доста наши планове могат да тръгнат напред и нагоре, предвижда астрологът Мира Кунева.

Космическите ветрове на случването ще опъват платната ни посредством благотворния аспект (секстил) сред Юпитер и планетата на дисциплината, само че и на градежа и кариерата Сатурн. „ Те ще ни носят благоприятни условия за самодейност, за реализация на проектите, ще ни дават мощ и резистентност да започваме дълготрайни планове, без значение дали в работата, в обучение или в персоналния си живот “, разяснява експертката.
Слънце
Според тълкуванието на направения от нея месечен хороскоп в идващите дни Слънцето ще даде ентусиазъм, порив и изясненост на мнозина, както и хрумвания къде желаят да са в бъдещето, какво желаят да им се случи.

Другото значимо астро-събитие е от втората половина на месеца. Тогава стартира да се оформя съвпадът сред Юпитер и носещия непредвидими събития Уран. „ Като цяло целият свят ще бъде обиден в позитивна или не толкоз посока. За всички българи обаче това може да бъде време на доста положителни, позитивни промени. От една страна Юпитер ръководи експанзията, нашия напредък и благоденствие, а Уран носи бърза смяна. Тази композиция ще усили желанието ни за огромни житейски промени. Стига да сме дейни ще имаме положителни шансове да поставим основите на едно по-добро бъдеще за нас и околните ни. Така че, не бъдете пасивни, събирайте информация и действайте “, поучава Мира. Разкрива, че земните знаци ще извлекат най-големите позитиви от настъпващата Баба Марта - Телец, Козирог и Дева, както и представителите на две водни зодии – Риби и Рак. „ Както и всички, които ще получат прецизен аспект в персоналната си рождена карта “, прецизира астроложката, представена от " Телеграф " -
Венера
Друго значимо събитие през идния интервал е квадратурата на Венера с Уран. По принцип тя се свързва с кавги в персоналния живот или с бързо започване на флиртове и любовни връзки със неотдавнашен край. Но в този момент планетите по този начин са разположение, че този им отрицателен резултат ще се обезврежда. „ Ще имаме доста обич от пръв взор, а дали ще бъде дълготрайна една нова връзка ще зависи от персоналния хороскоп на всеки. В същото време мощни другарски връзки и контакти могат да се случат, забавни срещи “, разяснява Кунева.

На 10 март настава Новолунието в Риби. А ден по рано ще има злотворeн аспект сред носещите много нападателна сила Марс и Уран. „ В дните към и сред 5-ти, 6-ти до към 13-ти март може да има повече произшествия на пътя, контузии. Внимавайте къде върви и у нас, и в чужбина, бъдете по-предпазливи “, споделя във връзка най-рисковите дни за месеца Мира Кунева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР