Стартът на Гласът на България“ май този път ще разлае

...
Стартът на Гласът на България“ май този път ще разлае
Коментари Харесай

Георги Христов шамароса звучно „Гласът на България“, сравни ги със…

Стартът на „ Гласът на България “ май този път ще разлае доста кучетата, най-малко съдейки по това, което се случва в обществените мрежи единствено след няколко издания на музикалното шоу.

Новият сезон очевидно се следи прецизно от мнозина, а един от тях се оказа не какъв да е, а огромният български артист Георги Христов, който рядко икономисва смелост и директност в изрече си, а постоянно е и искрено пошъл. Този път обаче, демонстрира умения в боравенето с метафори.

„ Гласът на България е равнище цирконий! Брилянтът е безценен! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на цялостен плейбек..! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си разрешил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!! “, написа артистът във фейсбук профила си.

Очаквано, почитателите му утвърждават написаното от него, а някои от тях дори влизат в тона и стилистиката. „ Това жури да продава краставици и тиквички “, гласи една от реакциите.

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си под поста на Христов: „ Така е приятелю, буфосинхронисти доста! Истински артисти малко! Жалко! “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg