Стартът на Гласът на България“ е най-гледаният ТВ формат в

...
Стартът на Гласът на България“ е най-гледаният ТВ формат в
Коментари Харесай

Гласът на България“ отвя конкуренцията

Стартът на „ Гласът на България “ е най-гледаният ТВ формат в неделя вечер, с най-силно начало измежду първите епизоди на главните ТВ формати, стартирали тази есен (All4+, източник: ГАРБ). Премиерният епизод на обичаното музикално шоу, излъчен в прайм-тайма на 10 септември от 20:00 ч. по bTV, прикова 37,5 % от телевизионните фенове пред екрана, по отношение на 23,8 % аудиторен дял в часовия слот на предаването за програмата на главния медиен съперник.

Началният епизод на „ Гласът на България “ е и с най-голям междинен брой фенове по отношение на междинния брой фенове на първите епизоди на главните ТВ формати, стартирали досега за сезон есен 2023 (All4+, източник ГАРБ). Традиционно „ Гласът на България “ се радва на голям интерес от страна на феновете, а високите резултатите и тази година удостоверяват отличното качество на продукцията на bTV.

В търсене на новия „ Глас на България “ - в отлично въодушевление, с усмивка, мощни страсти и „ със зъби и нокти “, се впуснаха треньорите в десетия юбилеен сезон на музикалното риалити. Звездните Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев още в неделя се възползваха от новия страховит СУПЕР БЛОК БУТОН, който влезе като ново предписание от този сезон. Супер бутонът дава опция на всеки от четиримата да „ разчисти пътя си “ към жадувания участник, с вярата да притегли в тима си най-хубавите гласове на България!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР