Старт на лекоатлетическа щафета в СУ Константин Константинов“ – Сливен

...
Старт на лекоатлетическа щафета в СУ Константин Константинов“ – Сливен
Коментари Харесай

 Организираха спортен празник на обновените площадки в СУ „К. Константинов“

Старт на лекоатлетическа щафета в СУ „ Константин Константинов “ – Сливен даде кметът Стефан Радев. Събитието бе част от състезателен празник по случай обновяването на площадките в южната част на учебния двор. Ремонтите на пистите и трите волейболни стадиони бяха осъществени по план на Общината, с финансиране за близо 100 хиляди лв. от Министерството на образованието и науката. Учебното заведение вложи лични средства за довършителните работи.

Кметът Радев поздрави екипа на учебното заведение за полаганите старания да се усъвършенства средата за учениците. Много градове в Европа не могат да се похвалят с учебно заведение като вашето, сподели той в послание към домакините. На децата пожела да учат, спортуват, да изявяват гениите си и да се развиват в родния си Сливен.

Участниците в щафетата получиха от кмета грамоти на Община Сливен за показаното усърдие. За положителното въодушевление на всички се погрижиха с осъществяванията си мажоретният състав и съставът за съвременни танци към учебното заведение. Гост на празника бе и отрасловият зам. кмет Пепа Чиликова.

С лекоатлетическата щафета и спортните игри стартират серия от събития, отдадени на 40-годишнината от основаването на СУ „ Константин Константинов “. В учебното заведение се образоват близо 860 възпитаници, за които са основани модерни условия и улеснения за образование, спорт и извънкласни занимания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР