Старши-треньорите на всички национални отбори ще дадат отчет пред членовете

...
Старши-треньорите на всички национални отбори ще дадат отчет пред членовете
Коментари Харесай

Националните треньори дават отчет пред Управителния съвет на БФ Волейбол

Старши-треньорите на всички национални тимове ще дадат доклад пред членовете на Управителния съвет на БФВолейбол. Това е първа точка от последното съвещание за 2020 година, което ще е на 15 декември. В това число са включени и наставниците на отборите по плажен волейбол.

След това Управителният съвет ще утвърди стратегия за развиване на спорта за високи достижения през 2021 година. През нея България ще е един от домакините на европейското за дами и на международното за младежи до 21 година Именно с това е обвързвана и третата точка на съвещанието. В нея би трябвало да се одобри стратегия за финансово подкрепяне на действия по осъществяване на семейства на интернационалните спортни събития у нас.

Четвъртият пункт в съвещанието е одобряване на точковото систематизиране на осъществените през 2019 година действия на спортните клубове, които са членове на федерацията. Редом с нея ще бъде признат и календарът за новата година, както и наредбата за държавните шампионати при подрастващите.

Управата на БФВолейбол ще анулира дисциплинарния устав на федерацията от 18 ноември 2014 година и ще утвърди нов. Същото ще се случи и с правилника за работа на апелативната комисия от 30 юни 1999 година В тази точка също ще бъде признат изцяло нов.

На край на съвещанието „ Волейболен клуб Родина – Суворово “ ще стане пълновръстен член на БФВолейбол. А обичайно най-после Управителният съвет включва точка „ Разни “ за изникнали в допълнение проблеми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР