Старши треньорът Шави защити водения от него отбор на Барселона

...
Старши треньорът Шави защити водения от него отбор на Барселона
Коментари Харесай

Шави и Лапорта защитиха Барселона след критиките

Старши треньорът Шави отбрани водения от него тим на Барселона от рецензиите, които понесе испанския първенец след загубата си с с 2:3 против Антверп в група " Н " на Шампиноската лига. По-рано през тази седмица " синьо-червените " приключиха преди всичко и се класират безпроблемно за директните елиминации.

" Ако бяхме отпаднали от шампионата, тогава бих схванал (тези критики), само че това не е по този начин. Шампиони сме на Испания. Нормално е да се подобряваме и да желаеме да реализираме от ден на ден. Вярваме в нашия план, а останалото не го разбирам. Работим на едно от най-трудните места в света. Това е поради ситуацията. Клубът се нуждае само от непоклатимост след ерата на Лионел Меси. Преди месец казахте, че съм Алекс Фъргюсън на Барселона, а в този момент сякаш съм на улицата. Във футбола няма памет, а ние се намираме в развой на създаване. За всички е ясно, че ние сме печеливш план. Не може да изпадаме в меланхолия, когато сме в неприятна форма. Когато загубим или приключим наедно, сме длъжни на продължим да имаме вяра в плана ", разяснява Шави, представен от испанските медии в петък.

Междувременно президентът на клуба Жоан Лапорта изнесе тирада пред тима на коледната им вечеря.

„ Въпреки спортните разочарования, които са част от света на спорта, ние няма да се откажем, до момента в който ден след ден се усещаме горди да представляваме най-хубавия клуб в света. Ще се борим във всеки от четирите шампионата: Суперкупата и Купата на Испания, Шампионската лига и шампионата. Моля за вашата поддръжка - през днешния ден тя е по-важна от всеки път. Моля ви да застанете с нашите играчи и нашия треньор по пътя към успеха. Заедно можем да реализираме това “, цитира Mundo Deportivo думите на Лапорта.

В момента Барселона заема четвърто място в класирането на Ла Лига. Отборът събра 34 точки за 16 кръга. В събота Барса ще се изправи като посетител против Валенсия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР