Старши треньорът Шави похвали представянето на водения от него отбор

...
Старши треньорът Шави похвали представянето на водения от него отбор
Коментари Харесай

Шави след разгрома над Антверп: Най-силният ни мач, откакто съм треньор на Барселона

Старши треньорът Шави похвали представянето на водения от него тим на Барселона след успеха с 5:0 вкъщи против дебютанта Антверп в груповата фаза на Шампионската лига. Жоао Феликс осъществя два гола за триумфа на " синьо-червените ", които във втори следващ дуел означиха пет попадения.

" Изключително съм благополучен и удовлетворен. Това още веднъж е 5:0. Важен е освен резултатът, само че и играта. Играем и упражняваме по еднакъв метод. В събота и в мача против Антверп демонстрирахме допустимо най-високо равнище след моето идване на треньорския пост.
 Барселона - Антверп 5:0 в Шампионска лига
Барселона с стремително начало, отнесе Антверп с 5:0

Вижте детайлности

Точно това е пътят. Горд съм да виждам състава по този метод. Трябва да продължим по същия метод. Виждам, че хората се прибират по домовете си извънредно удовлетворени и горди от играта на отбора ни ", съобщи Шави пред медиите, представен от вестник Марка.

Специалистът е удовлетворен и от представянето на Жоао Феликс.

" Наслаждаваме се, тъй като той стартира да доближава нужното равнище. През предишния сезон имаше дребни проблеми с пласирането, само че в този момент това се промени напълно. Адаптира се все по-добре. Виждам го, че е благополучен. Има вродени качества и ги употребява. Трябва да задържи това равнище за непрекъснато. Трябва да продължим да работим смирено. Там сме, където желаеме да бъдем ", сподели още някогашният испански национал.

Барса се наложи с 5:0 вкъщи против Бетис в мач от Примера дивисион, игран предходната събота.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР