Старши треньорът на Зенит Роберто Манчини разказа за отношенията си

...
Старши треньорът на Зенит Роберто Манчини разказа за отношенията си
Коментари Харесай

Манчини: Винаги съм честен с футболистите, не пестя критиките дори към лидерите

Старши треньорът на Зенит Роберто Манчини описа за връзките си с футболистите. Повод за това стана абсурдът, провокиран от вратаря Юрий Лодигин, който хареса хаштага #MанчиниАут в формалния профил на клуба в Instagram. В съветските медии също постоянно се разяснява, че тимът е разграничен на групички и Манчини е изпуснал контрола в съблекалнята.

" Отношенията ми с отбора са положителни. Винаги се старая да съм откровен с футболистите и им споделям това, което мисля. Не икономисвам рецензиите, когато е належащо. Това се отнася даже за водещите футболисти. Според мен, по този начин и би трябвало ", показа Манчини.
53-летний Манчини скоро сыграет свадьбу: https://t.co/CAHqNyx8BT pic.twitter.com/G6z3YSEh9z
— Life | Новости (@lifenews_ru) 21 март 2018 година " Русия е голяма страна, а Санкт Петербург е доста хубав град. Първенството е на положително равнище, само че би трябвало да продължи да се развива. Световното състезание и новите игрища сигурно ще допринесат. Виждам много на брой надарени футболисти, които ги чака положително бъдеще ", счита италианският експерт.

" Аз дойдох в миг, в който Зенит към този момент беше почнал развой на промяна на поколенията. Отборът на процедура загуби всичките си огромни първенци, които реализираха доста през последните години. Сега се стараем да изградим нещо ново и купихме няколко млади играчи. Нормално е първият сезон да е сложен, само че сме на прав път и тимът ще става все по-добър ", добави Манчини. Следи мачовете от съветската Премиер лига и изявите на българите в нея по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР