Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари потвърди, че Миралем Пянич

...
Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари потвърди, че Миралем Пянич
Коментари Харесай

Сари: Ювентус не бележи достатъчно голове

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари удостовери, че Миралем Пянич и Гонсало Игуаин най-вероятно ще пропуснат гостуването на Дженоа. Наставникът на " бианконерите " разяснява и недоволството си от обстоятелството, че тимът не вкарва задоволително голове от началото на сезона.

" Адаптираме се към нов метод на игра и е обикновено да се нуждаем от малко време. Има какво още да подобряваме, само че сме на прав път. Не ми харесва, че сме вкарали относително малко голове, а и нямаме задоволително удари в очертанията на вратата. Със сигурност би трябвало да сме по-решителни в завършващата фаза на офанзивата. От друга страна, имаме най-хубавата отбрана в Серия " А ". Когато получаваме голове, те са главно от дузпи ", съобщи Сари.

" Проблемът на Пянич не е сериозен, само че ще забележим дали ще е в кондиция да играе. Вчера не ми изглеждаше подготвен. Игуаин получи удар в главата против Лече и се наложи да бъде шит. Не мисля, че и той ще може да вземе присъединяване против Лече ", изясни наставникът на " бианконерите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР