Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че равенството срещу

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че равенството срещу
Коментари Харесай

Алегри: Бяхме длъжни да избегнем грешката при гола

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че равенството против Интер в първия полуфинал за Купата на Италия е заслужено. Хуан Куадрадо откри за “старата госпожа ” в 83-ата минута, само че в последните секунди гостите от Милано получиха дузпа и Ромелу Лукаку изравни. Това докара до ескалация на напрежението и грозни подиуми след последния съдийски сигнал. 

“Не знам какво тъкмо стана след края на мача, тъй като незабавно се прибрах в тунела. Настанал е безпорядък. Самият мач беше равносилен. Знаехме, че ще е мъчно. Интер се намира в сложен интервал, само че те не изневериха на себе си и го потвърдиха. Ние започнахме да играем по-добре с напредването на времето и пращахме повече футболисти в наказателното поле ”, съобщи Алегри. 

“Разочаровани сме, само че мачът завърши. Трябваше повече да пресираме. Филип Костич трябваше да работи по-умно, да е по-близо до Дъмфрис. След това пристигна наивната неточност. Като цяло обаче резултатът е обективен ”, призна наставникът на “бианконерите ”. 

“Ясно беше, че всичко ще се реши в реванша, само че можехме да избегме изравнителния гол 20 секунди преди края ”, сподели още Алегри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР