Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че отборът му

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че отборът му
Коментари Харесай

Алегри вярва в обрата срещу Атлетико

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че тимът му изпитва проблеми във физическо отношение, а сложната победан над Болоня е била последица от тежкия мач против Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

" След гостуването в Испания нямаше по какъв начин няколко дни по-късно да сме съвършени. Не позволихме на Болоня да сътвори нищо в офнзивен проект до последните секунди и гредата. Победата е доста значима за нас, тъй като значи, че ще влезем в дербито с Наполи с преднина от 13 точки. Точно този мач ще ни приготви за реванша с Атлетико ", разгласи Алегри.

" В момента много от играчите ни не са в оптимална кондиция. Миралем Пянич беше с температура през последната седмица, Джорджо Киелини игра едно полувреме против Фрозиноне и по-късно цялостен мач в Мадрид. Радвам се, че има време до реванша с Атлетико, тъй като ще можем да се подготвим и да сме в по-добро положение във връзка с кондицията. Оптимист съм и имам вяра, че можем да обърнем нещата в наша изгода ", уверен е наставникът на Юве.
Серия А 25 кръг, неделя 24 февруари  Болоня 0:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР