Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, коментира как отборът

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, коментира как отборът
Коментари Харесай

Алегри: За нас основната цел в момента е да побеждаваме всеки следващ съперник

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, разяснява по какъв начин тимът му се показва в Серия “А ” откакто от актива на “старата госпожа ” отнети 15 точки поради присъединяване на бившето управление на клуба във финансови измами, както и за задачите до края на сезона. Коментарът пристигна след минималния триумф на Ювентус срещи Фиорентина в срещата сред двата тима в 22-ия кръг на италианския шампионат.

„ Моментът не е елементарен, само че би трябвало да гледаме в бъдещето. След оповестяването на присъдата се наложи лека промяна на задачите. За нас главната цел сега е да побеждаваме всеки идващ противник. Текущата позиция в класирането не би трябвало да се бърка със извоюваните точки - в този момент трябваше да сме на второ място. Но това е прекарване, което ни подтиква и ни кара да растем ”, сподели Алегри, представен от Corriere dello Sport.

След триумфа над Фиорентина, Ювентус събра актив от 29 точки и към момента се намира прекомерно надалеч от местата, даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати. Отборът се намира в средата на таблицата и най-вероятно до края на сезона ще играе за личната си чест.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР