Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори на пресконференция преди

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори на пресконференция преди
Коментари Харесай

Алегри: Отнемането на точки няма как да ни бъде оправдание

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри приказва на конференция преди дуела с Лацио. Той разкри, че Душан Влахович ще се завърне в игра.

Влахович ще бъде в стартовия състав за първия път от октомври предходната година насам.

„ Ще дефинира всички титуляри на следващия ден. Освен Леонардо Бонучи, единственият, който не е разполагаем е Пол Погба “, сподели на конференция Алегри, представен от Ilbianconero.com.

„ Душан Влахович сигурно ще започва, ще реша за останалите. Мачът може да продължи и 120 минути, тъй че промените ще са значими “, добави наставникът на Ювентус.

Погба бе извикан в състава за дуела с Монца през предишния уикенд, само че остана измежду запасите и не е играл в формален мач от април 2022. 

„ Много футболисти трябваше да се оправят с дълготрайни травми. Киеза бе отвън терените за към 10 месеца, а Погба не е играл от април. Трябва време, с цел да се върнат във форма. Както се случи при Киеза, който трябваше да спре и да стартира още веднъж, при Погба също ще отнеме време. Тялото му би трябвало да се приспособява. Трябва да го използваме мъдро и в верния миг, когато е изцяло подготвен “, разяснява Масимилиано Алегри.

„ Двубоят с Лацио ще бъде доста сложен. Не се представихме на равнище против Монца, само че второто полувреме беше по-добро и завършихме с доста удари във вратата. Не можем да се оправдаваме с отнемането на точки. Трябва да вършим това, което се изисква от нас “, съобщи още Алегри.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР