Старши треньорът на Юрген Клоп отговори на журналист, който поиска

...
Старши треньорът на Юрген Клоп отговори на журналист, който поиска
Коментари Харесай

Обиди ли Юрген Клоп Купата на африканските нации?

Старши треньорът на Юрген Клоп отговори на публицист, който изиска от немския експерт опрощение за думите му по отношение на Купата на африканските народи. По време на конференцията след мача с Порто в Шампионска лига (2:0) Клоп съобщи, че през януари има " дребна причина " да загуби някои от най-хубавите си играчи по средата на сезона.
Репортерът съобщи: " По време на вашата последна конференция, вие нарекохте Купата на африканските народи " дребен шампионат ". Мисля че това е засегнатост за играчите, почитателите и хората на континента и мисля че дължите опрощение на този континент ".
" Нямах това поради. Дори не съм бил покрай концепцията, че желая да приказвам за Купата на африканските народи като за " дребен шампионат " и за Африка като дребен континент. Казах: " о, има дребен шампионат през януари ". Иронично. Все отново е шампионат, и то огромен. Губим най-хубавите си играчи поради него ", отговори Клоп.
" Аз знам, че в никакъв случай няма да мисля по този начин. Но не разбирам за какво помислихте това, в действителност не е добре и в никакъв случай не бих го направил ", добави наставникът.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР