Старши треньорът на юношите (старша възраст) на Царско село ще

...
Старши треньорът на юношите (старша възраст) на Царско село ще
Коментари Харесай

Промени в Царско село, ето кой ще води отборът през пролетта

Старши треньорът на юношите (старша възраст) на Царско село ще води представителния тим на клуба в Първа лига напролет. Вутов обаче ще разполага с "по-бюджетен тим ", формиран единствено от играчи от София, сега подвизаващи се във Втора и Трета лига. Предимно опитът на Вутов е в юношеския футбол, като преди този момент е бил на работа в Локомотив (София) и Левски. Това би трябвало да бъде плюс за него при концепцията да се приспособяват оптимално елементарно младите гении в професионалния футбол.

Това значи, че клубът от едноименния хотелски комплекс няма да завършва съществуването си в този момент, каквито индикации се появиха преди десетина дни. Царско село се раздели с огромна част от играчите от есенния дял, откакто отборът остана на последното 14-о място в елита, единствено с 11 точки, на 5 от предпоследния Пирин (Благоевград).

По всяка възможност чужденците в тима също ще останат, защото има вид да бъдат продадени напролет. Както се знае, някои от шампионатите в Източна Европа, както и в Близкия Изток имат трансферен пазар до края на март. По това време в efbet Лига ще са се завъртели четири или пет кръга.

В момента притежателят на клуба Стойне Манолов е в чужбина по свои планове, а след завръщането си в дните преди Нова година ще даде повече изясненост по какъв начин ще се развива Царско село.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР