Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов се изказа остро

...
Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов се изказа остро
Коментари Харесай

Вили Вуцов с нова порция критики към съдиите

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов се изрече остро против основния арбитър на мача с Марек, приключил наедно 1:1 в Дупница, Денислав Сталев, който е наследник на някогашния ръководител на Съдийската комисия Йордан Сталев.

„ Ние би трябвало доста да съжаляваме за пропуснати две точки, извънредно подготвен, извоюван мач. Две обстановки в края, които ни лишиха от безусловно заслужени три точки. Първо, извънредно измислена дузпа, която докара до израняването и Тони Иванов самичък против вратаря е безусловно задължен по различен метод да отиграе, имаше време да изпие едно кафе, да звънне два телефона и да вкара гол. Като изпуснеш подобен гол и се свири такава дузпа, при която отново има наша неточност преди този момент, не може да не си извънредно раздразнен, тъй като безусловно всички се раздадоха, играха на моментните си оптимални благоприятни условия “, стартира Вуцов.

„ Виждат се пропуски, само че има израстване. В отбранителен проект има израстване, в нападателен има още доста какво да се желае, на един негостолюбив стадион заслужаваш трите точки, няма по какъв начин да не съм наскърбен. По-мъчно ми е от трите точки изгубени в Балчик и двете в Ловеч. Много станаха мачовете, в които повече съжаляваме. Не сме подготвени за доста огромна работа, имаме напредък, вървим добре. Поздравявам момчетата, че работят добре през цялата седмица. Израстваме, само че постепенно, очевидно, че би трябвало да стискаме зъби, да сме подготвени и тази висока крачка, която желаеме, ще се реализира по-бавно “, продължи той.

„ Знаехме, недружелюбна конюнктура, теренът не е в чудесно положение, не е от най-лошите, само че не е в положително положение. Допълнителен фактор – имаше доста мощен вятър, малко падна към края, само че не дава опция. Първото полувреме ние бяхме с вятъра. Марек не е губил у дома, беше време да загуби, и то от тим като нашия. Пропуснахме златна опция. Колкото скърбя за измислената дузпа, толкоз скърбя и за ситуацията, което пропуснахме “, сподели още Вили Вуцов.

„ Не мога да не отбележа и нещо друго – идва някакъв арбитър, той се подиграва с футбола. Аман от синове, внуци, баби, дядовци. Нека да пристигна да ме убеди някой, че не е неточност в наш ущърб. Нямаме искания към първата дузпа, но втората – срамота. Да ги гледа (б.р. – шефът на съдиите Давид Борбалан). Аз чух, че го гледа за „ А “ Група, знам, че той е оцапал много мачове и във „ В “ Група, видяхме го. Фал с сред жълт и червен картон той не даде картон. Неможач. Сигурно отново ще ме санкционират, ще кажат: „ Ти отново ги коментираш, ще ни ощетяват “, на черното не мога да кажа бяло “, изрече се остро наставникът на Янтра по адрес на Денислав Сталев.

„ Имаме кадрови проблеми, 14 полеви играчи и 4 юноши, които са доста дребни, не са подготвени за тази борба. Това са ни финансите, това са ни опциите. Ще бързаме постепенно. Имам други визии. Страшно скърбя, доста добър мач направиха момчетата “, приключи Велислав Вуцов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР