Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Илиан Илиев призна пред

...
Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Илиан Илиев призна пред
Коментари Харесай

Илиан Илиев разкри пред Sportal.bg истината за Иртиш

Старши треньорът на Верея (Стара Загора) Илиан Илиев призна пред Sportal.bg, че казахстанският Иртиш в действителност е имал интерес към неговите услуги, само че до съответно предложение не се е стигало. Специалистът добави, че по негова информация противникът на Дунав в тазгодишното издание на Лига Европа ще бъде воден до зимата от различен добре прочут “син” кадър - Вячеслав Грозни.

Както е известно, досегашният ментор на отбора от Павлодар - Димитър Димитров, си потегли от някогашната руска република и се завърна у нас, с цел да поеме първенеца Лудогорец. Именно носителят на Купата на България за 2010 година с Берое пък бе спряган за негов правоприемник. Нещо повече, в някои медии даже се тиражираше информацията, че персонално Димитров е предложил Илиев за собствен правоприемник в Павлодар.

“Имаше интерес от Иртиш, само че нищо съответно като предложение. Доколкото знам, треньор до края на годината ще бъде Вячеслав Грозни. В момента съм съсредоточен върху работата си във Верея и дружно с момчетата се готвим интензивно за семейството на Локомотив (Пловдив)”, съобщи за Sportal.bg Илиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР