Старши треньорът на Удинезе Игор Тудор може да акостира на

...
Старши треньорът на Удинезе Игор Тудор може да акостира на
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА иска треньора на Удинезе в България

Старши треньорът на Удинезе Игор Тудор може да дебаркира на „ Българска армия”, в случай че това зависи от спортния шеф Кристиано Джарета. Италианецът показа пред Мessaggero Veneto, че би взел експерта в България, в случай че в Удинезе към този момент не желаят да се възползват от уменията му.

„ Тудор? Харесвам го. Той е пресен, пряк и импровизиран, той не е от хората, които се крият. Ако Удинезе не го желаят, бих го взел в България”, съобщи Джарета.

Игор Тудор пое Удинезе за повторно, като преди този момент е водил отборите на Галатасарай, Карабюкспор, ПАОК и Хайдук Сплит. Той беше треньор на Димитър Бербатов по време на престоя му в гръцкия отбор. Игор Тудор носеше екипа на Ювентус като футболист в интервала 1998-2007 година.

В същото изявление Кристиано Джарета е запитан за мнението му за полския футболист Лукаш Теодорчик. Спортният шеф на ЦСКА се изрече ласкаво за нападателя на Удинезе.

„ Теодорчик? Той липсваше най-вече на Удинезе. Следя изявите му и го познавам доста добре. Той е съвременен вид нападател, който знае по какъв начин да играе в двете етапи и може да вкарва голове в Италия. Феновете на Удинезе могат да бъдат спокойни за идващия сезон, щом е в отбора”, показа още Кристиано Джарета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР