Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова феновете на „червените”

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова феновете на „червените”
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Много разчитам на феновете, очаквам да напълнят стадиона

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов прикани почитателите на „ червените” да изпълнят стадиона за утрешния конфликт от Лигата на конференциите с украинския Зоря Луганск. Както е известно, от среднощ довечера са в действие нови ограничения за битка против ковид, които разрешават визитата на спортни мероприятия навън със „ зелен” документ.

Срещата сред ЦСКА и Зоря Луганск е на следващия ден от 22 часа.

„ Знаете, че ЦСКА във всички мачове, без значение дали в шампионата или в Европа, постоянно излиза за победа. Този мач против Зоря не прави изключение. На мен ми се желае да покажем по-голяма успеваемост и в двете етапи на игра, да бъдем рационални и да се поздравим с нужната победа. За това е належащо да не допуснеш гол и да отбележиш. Елементарни неща, само че мъчно изпълними. Имам доверие на всички състезатели, тъй че и на който да заложа ще отбрани себе си, клуба и тима, както и моя изход”, разяснява Стойчо Младенов.

„ Нямаме проблеми с 99% от играчите, имаме един единствен контузен продължително и това е Бисмарк Чарлс, той извършва стратегия с кондиционния треньор. Надявам се идващия месец да го имаме на линия. Мачовете в шампионата не оказват кой знае какво въздействие за мачовете в Европа. Не имам вяра, че загубата на Зоря, ще повлияе на съперника. Напротив, мисля, че ще им даде по огромна мотивация”, продължи той.

„ Техният треньор през всичките години извършва една и съща скица, един жанр на гира. Напълно наясно съм с неговите хрумвания и футбол, който изповядва. Трудно можем да се изненадаме. Всеки се стреми да изненада другия със стартов състав или скица. При него схемата на игра е една и съща през всичките тези години”.

„ Мисля, че ще бъдем оптимално окуражени да победим Зоря. Срещу украинския футбол не можем да се похвалим с кой знае какви триумфи. Това е един от мачовете, в който можем да го създадем. Вярвам в победата”.

„ Една победа ще ни помогне да увеличим шанса си да продължим напред. Една загуба или еднакъв лимитира до най-малко възможностите ни за продължение напред. Няма слаби тимове. Всеки може да изненада всеки”.

„ От това решение най благополучен съм аз. Аз доста разгадавам на нашите почитатели. Очаквам ги с огромно неспокойствие да изпълнят стадиона. Когато те са на разположение, когато те са по-добри от нас в поддръжката си, ние постоянно сме побеждавали”, приключи Стойчо Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР