Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна след равенството с

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна след равенството с
Коментари Харесай

Белчев: Някои играха с мисъл за мача с Левски

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна след равенството с Берое в Стара Загора, че играчите му са мислили повече за реванша за Купата на България с Левски, в сравнение с за мача против „ зелените “.

„ Мисля, че резултатът е действителен с оглед показаното на трена. Не добър мач за нас. Повечето играха с мисъл за реванша за Купата, което е необяснимо. Важно беше да победим през днешния ден, с цел да влезем в този мач с Левски с победа. Не би трябвало да пострада самочувствието ни от този мач. Играчите ни би трябвало да имат по-голямо самочувствие. Нека мине реванша с Левски, тогава ще вършим крайни оценки “, показа след мача Белчев.

Относно бранителя Валентин Антов, който записа първи мач като титуляр, Белчев показа: „ Мисля, че той се показа доста добре, като се има поради, че тежестта на мача падна тъкмо в центъра на терена. Няма какво да желаем повече от него. Можем единствено да желаем да продължава да работи по този метод. Чака го положително бъдеще.

„ Футболистите физически са добре. Смените бяха с оглед да ги запазим за мача с Левски. Разликата с Лудогорец стана в действителност огромна, само че до момента в който има някакъв късмет ще играем. Срещу Левски би трябвало да играем по този начин, както играхме през първото полувреме в първия мач. Трябва по-голямо неизменност и огромно предпочитание за игра. Трябва да има по-голямо въодушевление в сряда. Ако можем да вкараме ранен гол ще е добре за нас “, показа още наставникът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР