Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи настоящия сезон като

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи настоящия сезон като
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Поемам пълна отговорност за неуспешния сезон

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев дефинира сегашния сезон като несполучлив и разгласи, че поема цялостна отговорност за резултатите. Неговият тим стартира 2018 година с упоритости за дубъл, само че ще го завършат без трофей. След като изостанаха фрапантно от " Лудогорец " в шампионата, през днешния ден алените отпаднаха от " Левски " за Купата на България.

" Разбира се, че когато не спечелиш нищо, сезонът е несполучлив, за което скърбя и поемам отговорността. Очакванията бяха доста огромни, футболистите бяха подготвени, само че за жалост не се получи ", сподели Белчев пред " Диема спорт " след дуела с " Левски ".

" Моето ще го реши управлението на клуба. Аз поемам цялостна отговорност. Това е най-нормалното нещо, когато няма резултати. Аз по този начин съм и учтив ", добави старши треньорът на ЦСКА. Той съобщи, че до този миг не са водени диалози за бъдещето му.

Според него ЦСКА се е показал разочароващо в днешния мач. " Не успяхме да покажем футбола, който ни носеше триумфи до този миг. Дори когато " Левски " остана с 10 души, не съумяхме да задържим по-трайно топката и да търсим слабите места. Не направихме кой знае какъв брой изобретателни неща, макар че повече от един час бяхме с човек повече. "

Белчев уточни неналичието на неизменност като най-големия проблем на тима. По думите му отборът има доста запаси както в играта в отбрана, по този начин и в нахлуване. " От мача (с " Лудогорец " ) в Разград играта падна. Не е това, което беше. Не че до тогава играхме кой знае какво, само че за мен е необяснимо по този метод да играем ", приключи треньорът на ЦСКА.

Фотогалерия: Емоциите в дербито, което приближи "Левски " до първи трофей от 2009 година >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР