Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев говори след изненадващата

...
Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев говори след изненадващата
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Не оправдавам Каранга, но някои си постигнаха целите

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев приказва след изненадващата загуба на " алените " с 2:3 от Струмска популярност в днешната контрола сред двата отбора, която се игра въз основата в Панчарево.

Наставникът разяснява и създалия се звук към Фернандо Каранга след дуела с Левски.

 Струмска популярност победи ЦСКА с 3:2 в контрола
Струмска популярност надигра ЦСКА под мартенския сняг

" Червените " позволиха цялостен поврат

" Изводите, които мога да си извлека са, че хората, които през днешния ден играха, са тези, които се нуждаеха от игрови минути. Но считам, че това, което демонстрираха не е това, което на мен ми се желае. Бланко най-вероятно ще замести Каранга в дуела против Ботев. Той работи доста в подготвителния развой, когато му се даде опция по време на мачовете - също. Някой доста мъчно ще запълни празнината на Каранга, само че ще създадем всичко допустимо да го създадем.

Няма потребност от нервността, която се получава към Каранга. Виждате, че това, което някои целяха го реализираха, само че аз не извинявам Каранга, никога. Не ме разбирайте неправилно. Имах диалози с него и преди мача с Левски, и след него. Мисля, че това, което прави като жестове, не е нищо персонално към някого, а е плод на страст. Миналата година също го правеше, само че очевидно тогава на никой не пречеше, а в този момент го прави.

Надяваме се да работим още доста и да подобрим положението си. Всички мачове са значими. И против Верея, и против Лудогорец дават три точки, тъй че не можем да избираме мачовете ", разяснява Белчев.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР