Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше категоричен, че тимът

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше категоричен, че тимът
Коментари Харесай

Белчев: Ще дам всичко от себе си, за да вдигнем дубъл

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше безапелационен, че отборът му ще преследва спечелването на шампионската купа в Първа лига и Купата на страната.

Специалистът даде изявление за телевизия BiT, в което съобщи, че успеха на „ червените” с 2:1 над Лудогорец в Разград е мачът, който е върнал интригата в шампионата. След изиграването на 20 кръга „ орлите” са първи в подреждането с 48 точки, а ЦСКА е незабавно след тях с 47. Третият Левски изостава по-сериозно със своите 39 пункта, само че Белчев не посмя да го отпише от борбата за трофея.

Пенев: ЦСКА е постоянно горе

"Емоциите от успеха над Лудогорец към момента не са утихнали. Поздравявам футболистите за старанието и желанието, което демонстрираха освен в този мач, само че и през целия сезон. Ние и Лудогорец демонстрираме най-хубавия футбол в България. Надделяхме над тях с групови деяние. Възползвахме се от възможностите си в офанзива ", показа Стамен Белчев.

"Ръководството излезе с декларация, че няма да продаваме съществени футболисти. Всеки треньор би останал удовлетворен, когато си резервира главните играчи и има цели пред тима. Дано с новите попълнения вдигнем още повече равнището. Привлякохме един добър състезател като Бланко. Няма да бъде правилно, в случай че ви опиша трансферните ни проекти. ЦСКА не би трябвало да се лишава обаче, когато има късмет да вземе добър футболисти. Всичко зависи от договаряния, сделки и така нататък ", сподели наставникът на "червените ".

Шеф на ЦСКА удостовери за раздялата с Меркадо

"Мисля, че конкуренцията за купата е сред нас Лудогорец и Левски. Имат добър треньор, футболисти. Също по този начин влизаме в плейофи, всеки мач ще бъде дерби и може да има доста изненади. Винаги има какво да се желае. Така е и при нас. Отборът сподели положителни игри, само че желая да сме още по-уверени. Футболистите да се забавляват на терена, да бъдем нападателни и в двете етапи на играта. Трябва да имаме самообладание. Победата ни над Лудогорец в Разград върна интригата в шампионата. Имаше и мачове, в които играхме добре, само че изгубихме точки. Благодаря на почитателите за поддръжката през цялата година. Желая им радостно посрещане на празниците. Обещавам да работя и да дам всичко от себе си, с цел да може ЦСКА да усъвършенства играта си и да завоюва купа и купа ", приключи Белчев..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР