Старши треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов обяви, че не си

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов обяви, че не си
Коментари Харесай

Стойчо Младенов не си говори с Гриша Ганчев, не е правил трансферите

Старши треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов разгласи, че не си приказва със притежателя на клуба Гриша Ганчев от декември месец насам. Това разгласи той на конференция преди утрешния първи полуфинал за Купата на България против " Славия ".

За дуела с " белите " обаче се приказва доста малко. Младенов самичък разкри за развалените връзки с Ганчев. Единственият му контакт с човек от управлението е със сина на предприемача - Данаил Ганчев.

Той не е правил зимната селекция, не знае кой и по какъв начин е гледал взетите футболисти, на които на практика не може да разчита по разнообразни аргументи.

Въпреки влошената конюнктура за работа, Младенов е решен да извърши двегодишния си контракт.

Пресконференцията стартира с видеорепортажи от разнообразни мачове на ЦСКА-София, с което треньорът искаше да покаже, че тимът му е ощетяван. Все отново той акцентира, че по този метод не търси оправдания. Извадени бяха обстановки с искания за неотсъдени дузпи против " Левски ", " Ботев " (Пловдив), " Черно море " и отсъдени многочислени картони. Или противоположното - спестени на съперници за аналогични нарушавания.

" Влизаме в най-важния цикъл от шампионата. Подготвили сме изненада, да загреем и да си напомни терора против ЦСКА и да отправим предизвестие към ръководещите българския футбол. Поемам отговорността за неприятните резултатите, само че ние не сме слепи, сподели Младенов.

- Има ли тендеция? Има тендеция. Пак ли би трябвало да приказвам за инструкция. Искат да ни изкарат, че не разбираме от футбол и сме кьорави. Има разпореждане съдиите да демонстрират картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Това го знам от арбитър. Този арбитър ми сподели, че имат разпореждане и в случай че не демонстрират картони на ЦСКА, ги санкционират. "

" При изгонването ми реагирах за погрешно отсъдено нарушаване и съдията ми сподели картон и безочливо ме гледа 30 секунди и аз използвах нецензурни думи по негов адрес и той ме изгони. После осъзнах, че съм сбъркал и му се извиних след мача. В момента, в който се доближихме на 2 точки до Лудогорец и нещата станаха рискови ", сподели Младенов във връзка отстраняването ни в срещата с " Берое ", за което получи 3 мача наказване.

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР