Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро заяви на пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро заяви на пресконференция
Коментари Харесай

Ел Маестро: Шансовете и на двата отбора са равни

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро съобщи на конференция преди мача с Адмира (Вакер), че възможностите на двата тима са равни и няма да бъде изненада, който и да е от тях да реализира триумф, съобщи кореспондент на БГНЕС. „ Адмира е млад и добър тим, равнището на австрийското състезание е по-добро от това на българското и имаме почит към тях.

Трудно е да сравняваш едно състезание с друго. По-добре ще е да съпоставим триумфите на един тим в европейските клубни шампионати за последните 3, 5 или 10 години. Съперникът ни също ще подходи с нужната доза почит към нас. Очаквам да дойдат тук в опит да не изгубят срещата “, съобщи младият експерт.

Сръбският ментор на,,червените “ разяснява и неналичието на контузения Рафаел Енрике и осъдените от реванша с ФК Рига Тиаго Родригеш, Кристиян Малинов и Николай Бодуров. „ Имаме трима осъдени футболисти и ще ги сменяем уместно с трима други. Ако ме попитате в този момент, бих желал да не се отнемам от капитана си за утрешния мач.

Бодуров е играл в доста по-големи мачове от този против Рига, има богата кариера, а Малинов – той просто реагира по характерен метод за него, по тази причина е толкоз значим състезател за нас със своя борбен дух и себераздаване “, добави още той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР