Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро изрази амбиции армейците

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро изрази амбиции армейците
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Дано да спечелим титлата тази година

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро изрази упоритости " армейците " да пресечен хегемонията на Лудогорец и си пожела тимът му да завоюва купата през тази година. Сръбският експерт показа своите усещания от зимната подготовка, както и упованията си за втория дял на сезона пред медиите преди откритата подготовка на " алените " въз основата в Панчарево.

„ Очакваме това, което постоянно чакаме – да се борим във всеки мач, да се опитаме да спечелим всеки трофей. ", съобщи сръбският експерт


Ел Маестро добави, че има дейна роля при работата по прехвърлянията, само че няма да разяснява спекулации, тъй като не е най-точният човек за това. Треньорът разяснява и решението на клуба да освободи Браян Морено, чийто контракт беше преустановен поради неприятна дисциплинираност.

" Основната причина беше, че футболистът не пристигна тук за първата ни подготовка - също така има история с негови предходни прегрешения, по тази причина взехме решение и да се разделим по взаимно единодушие ", добави Ел Маестро

Той заяви, че Симеон Александров, Александър Бучков и Бисмарк Чарлз ще бъдат отдадени още веднъж чартърен. За Лазар Туфегджич също се търси решение, защото не влиза в проектите на треньора.

Относно подготовката на отбора Ел Маестро съобщи:

" Много съм удовлетворен от това, което виждам от началото на подготовката. Моите тимове постоянно са доста добре кондиционно готови. Вече започнахме да работим и тактически. Имаме шест седмици да се подготвим. Дано спечелим купата през тази година. "

Както е известно, ЦСКА-София започва подготовката си за пролетния полусезон в петък. " Армейците " ще се готвят в домашни условия до 14 януари, когато отпътуват за турския курорт Алания, а вторият стадий ще протече в Анталия. Там тимът ще изиграе общо шест контроли. Към момента " алените " са на трето място в класирането с 42 точки, с колкото е и вторият Лудогорец, който е с мач по-малко. Лидер с 45 е отборът на Черно море. През пролетта ЦСКА-София ще играе на националния стадион " Васил Левски ", защото стартира реконструкцията на стадион " Българска войска ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР