Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев заяви, че ще направи

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев заяви, че ще направи
Коментари Харесай

Пенев разкри: още един футболист си тръгва от ЦСКА-София, други трима са с проблеми

Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев съобщи, че ще направи промени в тактическата сграда на " алените ". Тимът загуби с 0:1 от Етър в последната контрола преди подновяването на шампионата. Специалистът разкри, че е прекомерно евентуално след Манолев от тима да си тръгне и Борис Секулич. Други трима играчи - Евандро, Жеферсон и Чорбаджийски, не играха през днешния ден заради контузии.

" Почувствах се прелестно. Казах и преди, че съм си у нас. Радвам се, че хората не ме не помнят и не престават да имат чудесно отношение към мен. Никога няма да подлагам на критика треньорите преди мен. Затова е забавен футболът, разнообразни визии, разнообразни постройки на игра. Чака ни голямо количество работа. Оптимист съм. Ще има доста тактически промени. Малко по-малко ще построяваме жанр ", разяснява Любослав Пенев.

" Има време до края на трансферния интервал. Имаме интерес към разнообразни футболисти. За привличането на Бандаловски е слух, а не точна информация ", сподели още Пенев.

Треньорът призна, че бранителят Борис Секулич най-вероятно ще разтрогне с клуба. Той разкри и положението на някои от контузените играчи.

" Секулич изчаква решение от управлението дали разтрогва контракта си. Жеферсон няма да е подготвен за първия мач. Евандро се възвръща от травма, работи във фитнеса. Чорбаджийски има проблем с кръста и би трябвало да му се обръща внимание. Другата седмица несъмнено ще отсъства за ден-два ", сподели Пенев.

Треньорът е удовлетворен от атмосферата в съблекалнята. " Това, което видях в съблекалнята, ми хареса. Аз виждам хората в очите и видях доброжелателност. Казах им, че не разделям тима на българи и чужденци, групички. Всички сме едно цяло ", сподели Пенев.

Той взе отношение и по отношение на отпадането на Борислав Михайлов от Изпълкома на УЕФА. " За Боби Михайлов е непряк въпрос, само че и не напълно. Той прекомерно доста се задържа в Изпълкома на УЕФА и това му разреши да изпусне протичащото се в България. Това решение на УЕФА е добре пристигнало за българския футбол, тъй като президентът на БФС ще има доста повече време да седи в България и да се погрижи за българския футбол, който е в окаяно положение ", сподели още Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР