Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е убеден, че тимът

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е убеден, че тимът
Коментари Харесай

Саша Илич: Надявам се, че ще елиминираме Сейнт Патрикс

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е уверен, че отборът на Сейнт Патрикс може да бъде отхвърлен от неговия състав. „ Червените “ гостуват в четвъртък в реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. ЦСКА загуби с 0:1 първата среща в София.

„ Загубата от Сейнт Патрикс беше доста тежка за нас, само че хубавото е, че имаме опция да се изправим още в четвъртък. Надявам се, че ще ги отстраняваме “, показа Саша Илич.

Той посочи, че последната седмица е била от огромно значение за подготовката на отбора, включително и за възобновяване на някои от играчите му. ЦСКА отсрочи мача си от шампионата, който трябваше да се играе през миналия уикенд.

„ Всяко нещо, което вършим, го решаваме дружно, целият треньорски щаб с медицинския екип и кондиционния треньор. Така че дружно взехме решение, че ни е нужна една седмица работа единствено с тима, с цел да можем да се подготвим допустимо най-добре за реванша в четвъртък “, посочи треньорът.

„ Имаме доста огромна класа от показаното предишния четвъртък и имаме капацитет да отстраняваме Сейт Патрикс.Трябва да играем по друг метод. Сейнт Патрикс се пази ужасно и макар че имахме 8 корнера, нямахме нито един прецизен удар след корнер. Искам ЦСКА да има различим жанр на игра “, посочи Илич.

Треньорът разкри, че за него е значимо да дава късмет на млади играчи. „ За мен обаче по-важно е, дали играчът може да донесе качество в играта ни. Със сигурност и отсега нататък ще давам късмет, само че те би трябвало да го заслужат. “

Саша Илич беше безапелационен, че единствено от тима зависи дали ще продължат напред в Европа. Той е уверен, че това може да се случи и Сейнт Патрикс да бъде отхвърлен.

Гостуването на " алените " в Дъблин е от 21.45 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР