Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция, на която

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция, на която
Коментари Харесай

Илич: Очаквам от футболистите много по-добра реакция, изобщо не мисля за отпадане

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде конференция, на която разкри проектите си за мача-реванш против Македония Гьоче Петров от втория кръг на шампионата Лига на конференциите. Първата среща в югозападната ни съседка приключи без попадения.

„ Играем против тим, който има своите качества. Играем на нашия стадион, пред нашите почитатели, само че се надявам да реализираме добър резултат, с който да продължим напред. Ние имаме потребност от почитателите, тъй като тяхната поддръжка дава повече сила на футболистите да играят по-добре. Отново се връщаме на това, че би трябвало с играта която демонстрираме да върнем почитателите на трибуните. ЦСКА постоянно зависи от своите почитатели, тъй като им оказва помощ на по-добрите резултати “.

„ Нямаме проблеми, които да са нови. Минко Митков, Бисмарк Чарлс и Марк-Емилио Папазов лекуват травми. С останалите футболисти нямаме проблем “.

„ И аз съм на това мнение. Знам, че ЦСКА би трябвало да основава доста повече обстановки за гол. В предходните мачове имахме още няколко обстановки, само че това сигурно не е задоволително за отбор от ранга на ЦСКА. Това, което работим по време на тренировките, се надявам, че даде плодове по време на мачовете “.

„ Доволен съм от желанието и силата на футболистите. За останалите механически въпроси съм неудовлетворен, тъй като направихме ужасно доста механически неточности и елементарни отигравания, което ни кара да губим доста сила да си върнем топката. Основният ни проблем в мача с Черно море беше доста обикновено изгубените топки от футболисти с качества, които не би трябвало да вършат сходни неточности “.

„ Във футбола най-трудно е да се играе просто. Ако играеш просто, значи, че играеш добре. Ще не преставам да изисквам да играем оптимално опростено, само че вършим доста механически неточности, което ни затруднява играта “.

„ Със сигурност един ранен гол ще ни помогне доста в мача. Ще имаме и други благоприятни условия, само че много би ни улеснил мача ранно попадение “.

„ В моята глава знам кой ще играе. Казах и предния път, че на всеки три дни имаме мач. Последната седмица имахме дълго пътешестване и сложен мач. Трябва да използваме всички футболисти, които имаме в тима. Нямаме 11 или 12 футболисти, които единствено да въртим и на тях да залагаме. Имаме футболисти с изравнени сили и според на съперника решаваме на кого да разчитаме “.

„ Тези двамата футболисти са най-хубавите на Македония Гьорче Петров. Очаквам от моите футболисти доста по-добра реакция, в сравнение с това, което показахме в Северна Македония. Утре в 8 часа ще забележим кой по какъв начин се усеща “.

„ Със сигурност са си умряли доста повече, че не са играли цяла седмица. Но не мисля в тази посока, а единствено за нашия тим. Ако на следващия ден играем по този начин, както желая, няма да има огромна разлика дали са почивали “.

„ Йомов имаше една сериозна пауза. Игра 30 минути против Черно море. Вече стартира да тренира наедно с останалите футболисти. Мисля, че е изцяло подготвен, в състава е и може да започва като титуляр “.

„ Изобщо не мисля за отпадане. Мисля само по какъв начин да ги отстраним. Във футбола всичко е допустимо, само че ние мислим единствено за продължение напред. Не сме упражнявали дузпи, тъй като повече се занимаваме с играта, която желаеме да демонстрираме по време на утрешния мач “, съобщи Илич на своята конференция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР