Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, се сблъска

...
Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, се сблъска
Коментари Харесай

Неприятна новина за ЦСКА и Ел Маестро

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, се сблъска с поредност от неприятности след дербито против Левски (2:0). В заключителните минути на мача създателят на първото попадение за „ алените “ Тобиас Хайнц усети болежка в левия си аддуктор, като се чака през днешния ден да бъде открито точното му положение.

Първоначалните оценки подлагат на подозрение неговото присъединяване в идните мачове против Пирин Благоевград в шампионата и Ботев Пловдив от ½-финалите в шампионата за Sesame Купа на България. Въпреки това, в ЦСКА се надяват, че става въпрос за лек проблем и норвежецът ще бъде разполагаем за мача в петък против „ орлетата “.

Междувременно стана ясно, че десният бранител Мартин Стойчев скоро ще замине за Испания, където ще претърпи интервенция. 20-годишният юношески национал пострада по време на мача с Локомотив Пловдив (1:2) и беше открито, че има скъсана предна кръстна връзка на коляното, което ще го извади от игра за към шест месеца. Стойчев чака да научи по кое време тъкмо ще се състои интервенцията. Контузени в ЦСКА са още Иван Турицов и Християн Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР