Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше доволен от
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Много съм доволен от представянето на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше удовлетворен от резултата и играта на своя тим при.

" Армейците " се върнаха към успехите в шампионата, откакто в предходния кръг отстъпиха с 0:1 на Черно море.

" Много съм удовлетворен от представянето на тима и от резултата. Може би в случай че някой от нападателите ни Фернандо Каранга и Данило Асприля беше отбелязал, щеше да бъде съвършения ден, само че в действителност съм удовлетворен. Не бих споделил, че нещо им липсва. И двамата играха добре. Имаха положителни обстановки. Днес просто вкараха други играчи. Като тим се представихме доста добре, което е най-важното. В такива мачове с ранен гол нещата стават по-лесни, играчите ни добиват още повече самочувствие и по този начин срещата влиза в нашия проект ", стартира Нестор Ел Маестро.

Наставникът отличи Станислав Шопов, който вкара два гола и подаде за трети.

" Той заслужи шанса си да бъде титуляр. В други мачове не игра, тъй като беше контузен. След това останалите футболисти бяха здрави и разполагаем. Но се показва доста добре в тренировките и през днешния ден справедливо беше титуляр ", добави той.

Сърбинът чака сложни полуфинални против с Ботев Пловдив за Купата на България.

" Днес се върнахме към успехите в шампионата, продължихме за Купата на България. Надявам се да намираме все по-добро лице. Ние сме ЦСКА и по този начин би трябвало да продължаваме. За Купата на България чакам два сложни мача, само че също по този начин и два доста положителни. Смятам, че ще има доста добра атмосфера и с неспокойствие чакаме първата среща на 10-и април ", приключи старши треньорът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР