Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович избухна жестоко след равенството

...
Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович избухна жестоко след равенството
Коментари Харесай

Люпко: Не ни искат в Европа, Бодуров не играе, създава проблеми в отбора

Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович избухна грубо след равенството на ЦСКА против Зоря Луганск в Лига Европа. Сръбският ментор разяснява, че съдийството в дуела е било безобразно и, че очевидно никой не желае ЦСКА да играе в Европа. Същевременно опитният треньор подчертава, че персонално той е виновен за изваждането на Николай Бодуров от групата на мача, откакто бранителят основава проблеми в тима, когато играе.

„ Моите футболисти дадоха максимума от това, което могат. Мога единствено да ги поздравя за желанието и волята, които демонстрираха в дуела. Не съм удовлетворен от равенството, защото не мога да проумея, че в Европа има такива съдии. Свириха фаулове против нас, за тях нас. Жълти картони ни даваха на всеобщо съображение, а за груби техни фаулове не показваше”, разяснява Петрович.

За обстановката при дузпата на Зоря Луганск:

„ Това, което видях е, че ръката му беше обратно, а топката го удари в гърдите. Мисля, че не беше безусловно никаква дузпа”, продължи сръбският експерт.

„ Имахме шансове за голове, а най-после и с контранападения. Беше доста тежко да играем този мач, защото Зоря е добър тим – с млади играчи, които доста тичат. Трябваше да се борим със съдията”, продължи Петрович.

„ Те имат по-голям късмет за продължение в този момент, а както виждам – нас Европа не ни желае. Николай Бодуров не съумя да бъде в темп с мачовете и е изтощен – по тази причина не е в групата. Аз избрах през днешния ден да не играе, защото прави проблеми в тима. Когато играе, търси грешките в другите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР