Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, даде своята официална

...
Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, даде своята официална
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Зоря има предимство, но и Осиек мислеше, че ще ни отстрани. Слава Богу, че в ЦСКА се борим за колектива

Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, даде своята публична конференция преди мача реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът приказва пред медиите в Запорожие, където на следващия ден от 20 часа Зоря (Луханск) ще одобри " алените ".

" За към 30 дни имаме 10 мача - 5 в Европа и 5 в efbet лига. Това е прекалено много за подобен интервал. Силите на терена са изравнени. "

" Отборите приключиха 1:1 в първия мач и това дава преимущество на другия тим. За последните 5 години Зоря 2 пъти е бил в групите на Лига Европа. Това напълно не е инцидентен тим, има млади и амбициозни играчи. Има леко преимущество, само че мачът е на кантар. И единият, и другият състав имат своите достолепия. Ако знаех кой ще завоюва, щях да пусна тото фиш ", пошегува се Петрович.
 Преди Зоря - ЦСКА: Високо напрежение в Запорожие! Радикално настроени националисти вземат всички българи тук за врагове Обновена
Преди Зоря - ЦСКА: Високо напрежение в Запорожие! Радикално настроени националисти вземат всички българи тук за врагове

Посъветваха ни да не напущаме хотела до конференцията на Петрович

" Треньорът на Зоря е доста първокласен. Изгради кариера във Вердер (Бремен) в Бундеслигата. Чете чудесно играта и заслужава положителни думи. "

" Евандро ще играе. Дай Боже да вкара ", сбит бе в отговора на един от значимите въпроси старши треньорът на ЦСКА.

" От тима на домакините най-вече ми харесаха 5-6 футболисти. Разполагат с отлични млади гении и заслужават хвалба. Слава Богу, че ние разполагаме с такива футболисти, които се вслушват в препоръките ми и се борят за колектива. В последното дерби с Лудогорец показахме, че против играчи за милиони съумяваме да се оправяме с екипен дух. "
 ЦСКА към този момент е в Украйна, в града на
ЦСКА към този момент е в Украйна, в града на " Запорожец "

В положително въодушевление и с мисълта за краен триумф против Зоря

" Във футбола всеки тим може да победи другия. Не става въпрос за сензации - и против Осиек беше по този начин. Те бяха убеден тим. Мислиха, че ще ни отстраняват, имат качествени състезатели. Това е футболът - няма любимци. Сега още веднъж е по този начин! Непридвидима игра, а даже ЦСКА да се изправи против Еспаньол то няма предписание, че мачът е решен ", сподели Люпко Петрович.

" Помните Ливърпул - Барселона. Каталунците водиха с 3:0, а на реванша целият свят остана шокиран след 0:4. Такъв е футболът ", напомни си пролетта експертът.

Ангел Домусчиев и Красиан Митев , пратеници на ТОПСПОРТ в Украйна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР