Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отправи остри критики към

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отправи остри критики към
Коментари Харесай

Пенев: Съдията работеше по сценарий, имаше абсурдни отсъждания

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев насочи остри рецензии към съдийството в мача с " Лудогорец " за Купата на България. Червените завоюваха с 1:0 и се класираха за полуфиналите, а дуелът беше управителен от определения за най-хубав арбитър на 2018 година Станислав Тодоров.

Пенев дефинира част от решенията на реферите като неуместни и съзря " сюжет " против ЦСКА с оглед идния мач за състезание против " Лудогорец ". Двата тима се срещат в събота в Разград при три точки разлика на върха в класирането.

" Не е обикновено. Нека нещата да се решат от футболистите, от тимовете, от треньорите. Има отсъждания, които са неуместни. Непоказване на картони. Втори, трети, четвърти фаул на футболисти с жълт картон, къде е вторият жълт картон? На (Жанио) Бикел му демонстрираха първия жълт картон за едно безусловно противоречиво състояние, в което няма фаул. И незабавно картон. Разбира се, той би трябвало да бъде осъден за мача (с " Лудогорец " ) в събота. Така че той (съдията) също си работи по някакъв сюжет ", сподели Пенев на конференцията след мача за Купата на България.

" Не е обикновено (съдиите) да са основните герои. Абсолютно съм срещу. Ако има нещо против нас, да го свири. Ако има нещо против съперника, да го свири. Но не одобрявам и не търпя тези хора да бъдат главните лица в един футболен мач. В един театър, тъй като през днешния ден в действителност се получи театър. И двата тима играха доста добре, цялостен стадион, какво желаеме повече? Трябва да се вземе ограничения против такива хора. Те нямат място във футбола ", съобщи още треньорът на ЦСКА.

 Най-спорната ситуция в мача: Сисиньо от
© LAP.bg

Най-спорната ситуция в мача: Сисиньо от " Лудогорец " можеше да бъде изпъден с червен картон за ритник в корема на Жоржиньо, само че се размина единствено с жълт
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР