Старши треньорът на ЦСКА 1948 заяви, че клубът няма да

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 заяви, че клубът няма да
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Нямаме приоритет между купа и първенство, гоним класиране в Европа

Старши треньорът на ЦСКА 1948 съобщи, че клубът няма да избра един всред шампионата за Купата на България или шампионата, а ще вложи максимума си и в двете съревнования.

.

" Нямаме приоритет сред купа и състезание. Ще гоним нашата цел и тя е класиране в Европа. Във финалната четворка на шампионата за Купата на България няма слаби тимове и всеки желае да се класира на край. Изтеглихме Локомотив София, който за мен е доста стойностен тим. Това, че за шампионата сме ги били, няма нищо общо с идните мачове. Всеки желае да се класира за край, тъй че няма да забележим този Локомотив от преди няколко седмици. Те победиха Лудогорец и Левски, тъй че ни чака здрава борба ", съобщи някогашният национал.

Специалистът обърна внимание и на идния мач от шампионата против Ботев Пловдив в понеделник от 20:00 часа.

" Поредният дуел от шампионата наближава и противникът е сериозен. След мача за Купата към този момент сме напълно на вълна състезание и се приготвяме за Ботев. Очакваме да продължим да играем добре и в този дуел. След мача с Арда нямаме контузени и се връщат двама осъдени. Радвам се, че имам по-голям избор. Ботев Пловдив е един от водещите и положителни тимове в Първа лига. Треньорът им е нов, само че той имаше да работи с тима по време на паузата. Мисля, че те са подобрили доста играта си и ще срещнем сериозен тим " приключи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР