Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев прие спокойно загубата

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев прие спокойно загубата
Коментари Харесай

Вальо Илиев: Загубите не ме притеснявам, знам какво можем

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев одобри умерено загубата с 0:1 от Монтана в контролна среща, играна по-рано през днешния ден на един от терените в Националната футболна база в Бояна. Бившият капитан на ЦСКА призна, че не му е прелестно да губи, само че никога не се тормози от второто следващо проваляне, което “червените” претърпяха.

“Днес не бяхме задоволително съсредоточени, защото имахме много положения за гол, само че не ги реализирахме. Разбира се, вратарят на Монтана също се показа на равнище. Според мен тимът ще стартира да наподобява все по-стабилно в най-скоро време. Има насъбрана отмалялост. Аз имам вяра в момчетата си, знам доста добре какво вършим, тъй че не се притеснявам”, съобщи след срещата Илиев.
 ЦСКА 1948 - Монтана @@@

“И през днешния ден имахме шансове, освен това не малко, само че не успяхме да се възползваме. Дано в шампионата бъдем оптимално точни и ефикасни. Видях и хубави неща, и такива, които би трябвало да се поправят. Твърде рано е обаче за крайни оценки. Не ми е прелестно да губим, само че не съм обезпокоен. Иска ми се да бием, само че това съм го оставил на заден план”, добави още някогашният национал на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР