Старши треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков не беше доволен

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков не беше доволен
Коментари Харесай

Петко Петков: Заслужено равенство, имаме още много работа

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков не беше удовлетворен след равенството в дербито с Царско село. Двата отбора приключиха 1:1 на стадион “Васил Левски”, откакто си размениха по едно полувреме.

“Играхме по-добре преди почивката, само че след това получихме безразсъден гол, с който ни изравниха. Когато останахме с 10 индивида, статуквото на терена се промени и дадохме самодейността на противника. Като цяло, резултатът е справедлив”, разяснява Петков.
“Предвид събитията, през второто полувреме на терена имаше повече битка, само че това е обикновено. Попитайте съдиите за какво изгониха Емил Михайлов. Не е за имитация. На терена имаше някаква бутилка, само че тя не беше хвърлена от него”, сподели наставникът на домакините.

“Първенството е много забавно и доста тимове се борят за промоция. Сигурен съм, че най-хубавите ще съумеят в края на сезона. Ние има още какво да подобряваме, само че това ще стане в процеса на работа. От 25 години съм във футбола, това, че в този момент съм старши треньор, не е ново за мен. Не съм правил подоготовката и селекцията, само че никога не желая да се извинявам с работата на сътрудниците преди мен. Просто ми трябваше време да поопозная играчите. Надявам се с всеки идващ мач да играем по-добре”, добави Петков.

Снимка: Иван Йочев, Sportal.bg Втора лига 10 кръг, понеделник 8 октомври  ЦСКА 1948 1:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР