Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори на пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори на пресконференция
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Анализирахме грешките си, надявам се да победим Черно море

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов приказва на конференция преди семейството на Черно море на следващия ден от 17:30 ч.

„ Очаквам тимът да се вдигне душевен след последния мач и да покаже положително лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да поправяме някои неща и се надяваме да се получат ", разяснява наставникът на среща с медиите.

" За мен Илиан Илиев е един от най-хубавите треньори в България. Отборът му постоянно е порядъчен, чакам забавен мач, само че все пак се надяваме да бъдем по-добрият тим и да победим ", съобщи още Николай Панайотов.

„ Един треньор постоянно би трябвало да търси изненада. Всичко обаче зависи от противника. Дали съставът ще е същия, или не, дали някой е играл под равнището си - предният мач към този момент е минал. Не мога да издавам състав, само че ние ще преценим по какъв начин да се противопоставим и с какъв състав ще излезем. Георги Русев е подготвен на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим през днешния ден до края на деня дали ще може да го използваме ", изясни той.

" В предния мач тимът отстъпваше в единоборства, противникът беше по-агресивен. Въпреки дребното основани положения имахме обстановки. Надяваме се в този мач да успеем да сме по-ефективни в тези обстановки ", сподели още треньорът на ЦСКА 1948.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР