Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде традиционната пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде традиционната пресконференция
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Ботев Пд е в подем, очаквам да направим добър мач

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде обичайна конференция преди мача с Ботев Пловдив.

„ Очаквам да създадем добър мач с Ботев Пловдив, който е в напредък. Надявам се да се представим на нужното равнище, с цел да спечелим “, стартира Панайотов.

„ Нашите проекти няма какво да ги промени. Ние се готвим за мача, без значение кой футболист ще излезе на терена. Дали с Ивелин Попов, или не, няма значение за нас. Ботев имат положителни нападатели “, добави той.

„ В офанзива тимът разполага с много мощни и бързи футболисти, добър централен нападател и добре играе тимът последните мачове “, сподели още наставникът на " алените ".

„ Не желая да разясня обособени клубове. Мачовете в Европа обикновено да са на по-високо равнище. Има и такива резултати. Не е прелестно за никой български тим. С оглед утрешния мач, ще го гледаме. Всеки мач е значимо треньорът да гледа противници и тимовете, които са в нашето състезание “, добави Панайотов.

„ Имаме контузени, които към този момент се възстановят. Джонатан, Жека (Евгений Сердюк), Реян Даскалов и Неделко Пишчевич имат проблеми. Надявам се след паузата да са подготвени. Пишчевич към този момент тренира наедно с тима. Бързо навлиза в темп. Надяваме се по време на паузата, в случай че имаме контрола, да го употребяваме “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР