Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев изтъкна, че ако

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев изтъкна, че ако
Коментари Харесай

Любослав Пенев: За да победим, трябва да вкарваме

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев посочи, че в случай че тимът му желае да побеждава, това непроменяемо значи, че би трябвало да бележи голове.

Столичани.

" Никой не е удовлетворен, когато загуби един ма, изключително мач като днешния. Това е една игра на неточности. Допуснахме 2-3 грешки, които ни костваха два гола. Не можахме да осъществяваме, главно първото полувреме. Трябваше да бъдем догонващ тим. Имаше неща, които не се получиха в организацията на играта, центрирания неточни... това се случи през днешния ден ", призна той на конференцията след срещата.

Наставникът на " алените " желае подготвеност и централизация от своите ученици без значение дали са титуляри или запаси.

" Играхме добре през целия мач, освен през първото полувреме, само че с цел да победим, би трябвало да вкарваме голове. Трябва да си вземем записка. Липсата на централизация не би трябвало да се случва. Всеки би трябвало да е подготвен, без значение титуляр или запаса. Не би трябвало да има удовлетворени и недоволни. Аз съм удовлетворен, само че има неща, които би трябвало да поправяме ", добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР