Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, сподели, че

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, сподели, че
Коментари Харесай

Рибарски: Не заслужавахме да загубим, нищо не е приключило

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, показа, че неговият отбор не е заслужавал да загуби от румънския ФКСБ с 0:1 в първи мач от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите.

Младият експерт показа след дебюта на „ алените “ в европейските клубни шампионати, че едно нехайство от отбора е решило мача, само че към момента нищо не е решено.

„ Негативен резултат за нас, само че мисля, че не заслужавахме да загубим. За страдание, едно заспиване при осъществяване на навън не ни разреши да се прегрупираме бързо и оттова нататък бързо развита офанзива, която за жалост проспахме “, стартира Рибарски.

„ Изпускаш състояние и в идната офанзива незабавно става гол. Имахме задоволително обстановки, които можехме да материализираме, само че за жалост не успяхме “.

„ Поздравявам момчетата за положителната игра, себераздаването и хъса, с който изиграха мача “.

„ Равностоен мач, въпреки че го загубихме. Започваме изначало, идва идващ мач, който ще изиграем по същия нападателен метод - ще търсим гола от първата до последната минута “.

„ Много се веселя за Емил Ценов и Стоян Стоичков сигурно е имало обезпокоени в тях първоначално. Млади надарени момчетата, които са бъдещето на нашия тим и на националния тим. Мач в евротурнирите би трябвало да приказва за равнището им и да им помогне да се развиват “, сподели Рибарски за родените през 2002 и 2003 Ценов и Стоичков.

„ Имаме много положителни футболисти. Не могат всички да вземат присъединяване. Момчетата, които се включиха имаха по-офанзивни функционалности. Рискувахме до дъно да върнем попадението, даже да обърнем мача. За страдание не влязоха тези обстановки “.

„ Не желая да разясня публиката и почитателите, абстрахираме се от тези неща, за нас е значимо да си свършим работата на терена “, сподели треньорът на ЦСКА 1948 по отношение на обстоятелството, че в реванша в Румъния няма да има аудитория.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР