Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе повече от

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе повече от
Коментари Харесай

Треньорът на Царско село обърка регламента на efbet Лига

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе повече от удовлетворен след триумфа на тима му против ЦСКА. Спасов призна, че успехите не са толкоз значими за него, откакто обясни неверно регламента в efbet Лига. Според треньора на „ царете” при разделянето на шампионата точките се заличават, което не е по този начин. Опитният експерт подчертава, че тимът му не е в положително положение, като има играчи, които са на броени тренировки с тима, само че остана изумен от положителната игра на тима му.

„ И аз не чаках по този начин добре да изглеждаме през днешния ден. Вкарах успокоение преди мача, а тимът изигра срещата, както трябваше – умерено, със самочувствие и без боязън от съперника. Футболистите знаеха, че ЦСКА не е несломим и това повлия на спокойствието от играта. Винаги ми е било значимо играчите да си имат вяра, защото ЦСКА е задоволителен мотиватор, тим с обичаи и положителни реализатори, тъй че по никакъв начин не беше елементарно. Голът, който вкарахме първоначално даде самочувствие.

„ За мен беше неразбираемо по какъв начин ще устоя Хулио в отбрана – не съм наясно с неговото положение. Имаше решаващи дейности. На полувремето успокоих Дилан и одобри нещата обикновено. Нямаше негативна реакция от негова страна. Дано всичко отшуми без огромни последици, тъй като е грозно”, сподели още Спасов.

„ В последна сметка за нас няма значение дали ще вземем три точки идващият пас, както и през днешния ден. Шампионатът е в такава фаза, където не знам дали е добре да биеш или не биеш. Просто не знам за какво към този момент са толкоз значими успехите, тъй като в един миг след няколко седмици точките се заличават, почваме да играем точни мачове. Не е съдбовен мача във Варна, тъй че не се тормозя. Иска ми се да се представяме добре във Варна. При всички положения момчетата ще им се вдигне самочувствието, само че да не минават в другата граница и да се провиснал. Иначе постоянно е прелестно да биеш гранд като ЦСКА, не ми се е случвало толкоз постоянно, само че най-много е прелестно, когато побеждаваш и го правиш с добра игра”, сподели Никола Спасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР